Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτική  >  Τρέχον άρθρο

Χωρίζουν οι δρόμοι Ευ. Βενιζέλου-ΚΙΝΑΛ;

Ιούνιος 1, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ εν όψει των πρόωρων εκλογών, φαίνεται πως οδηγεί τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλου εκτός του κόμματος.  Το ότι υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ Βενιζέλου και Γεννηματά, ήταν γνωστό, αλλά αυτή τη φορά κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις περί της εκλογικής στρατηγικής που πρέπει να ακολουθηθεί από το κόμμα με το βλέμμα στις κάλπες. Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Βενιζέλος άφησε μάλιστα «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα.

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Και προσθέτει: «Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα. Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας».

«Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της πατρίδας» καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την Ιούνιος 1, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: Ιούνιος 1, 2019 @ 7:01 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Τα προβλήματα των χαλβαδοποιών και των μικροπωλητών έθεσε η Κ. Παπακώστα στον Αδ. Γεωργιάδη

Περισσότερα →