Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη δημιουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών

23 Δεκεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, προβαίνει στη δημιουργία παιδικού σταθμού στο Δ.Κ. Ταξιαρχών. Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου υπογράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνα Αγναντή και την εργολάβο Ελένη Σουλεμέτση.

O προϋπολογισμός του έργου ήταν 50.000 ευρώ και κατά τον διαγωνισμό μετά την έκπτωση που έγινε,  ανέρχεται στα 28.500 ευρώ . Αφορά εργασίες ανακαίνισης και διαμόρφωσης μέρους του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν παλαιότερα το δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών, έτσι ώστε να καταστεί ικανό για τη δημιουργία του παιδικού σταθμού.

Θα ανακαινιστούν οι τουαλέτες, θα γίνει χωρισμός αιθουσών για να δημιουργηθεί κουζίνα και αποθήκη και θα χωριστεί αίθουσα για να δημιουργηθεί χώρος γραφείου των νηπιαγωγών.

Επίσης, θα αντικατασταθούν τα παλιά κουφώματα των WC και της μελλοντικής κουζίνας με καινούργια.

Ακόμη , θα κατασκευαστεί στέγη , ενώ ο περιβάλλοντας χώρος θα οριοθετηθεί με σιδηρά κιγκλιδώματα για την προστασία των νηπίων.

Το παρόν έργο, θα συμβάλλει στην βελτίωση της κοινωνικής πολιτικής που παρέχει ο Δήμος Φαρκαδόνας και θα υπάρξει συνέχεια έργων με σωστό προγραμματισμό.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 23 Δεκεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 23 Δεκεμβρίου, 2020 @ 12:44 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Χριστόπουλου «Ταξίδι στο κράτος: Κυριαρχία, δίκαιο και δικαιώματα»

Περισσότερα →