Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Τρίκαλα: Στα πορτοκαλί η κεντρική πεζογέφυρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

31 Μαΐου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Με πορτοκαλί χρώμα φωτίστηκε η κεντρική πεζογέφυρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Ηταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας με τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο της προτροπής της ΚΕΔΕ, για στήριξη της προσπάθειας ενημέρωσης για την ασθένεια, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ.
Η γέφυρα φωτίστηκε και το 2021, δίνοντας το μήνυμα της ενεργούς συμπαράστασης και δράσεων για τη ΣΚΠ και στον Δήμο Τρικκαίων.
Η δεύτερη εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί, σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και το Μουσείο Τσιτσάνη, μεταφέρθηκε – λόγω καιρικών συνθηκών – για την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στις 21:00, στο θεατράκι του Ληθαίου. Η
 εκδήλωση, συνδυάζει απαγγελίες ιστοριών ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση, όπως τις έχουν οι ίδιοι δημοσιεύσει στην σελίδα της Εταιρίας και απαγγέλλουν ηθοποιοί, μέλη του Δημοτικού Θεάτρου.
Ως μουσικές γέφυρες, αγαπημένα τραγούδια θα ερμηνεύσουν εθελοντικά οι αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες Αναστασία Σπύρου και Κώστας Στάθης, με τη στήριξη του Μουσείου Τσιτσάνη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 1 έτος πριν την 31 Μαΐου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 31 Μαΐου, 2021 @ 4:28 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Αυτόματος Απινιδωτής έξω από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Περισσότερα →