Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Τιμήθηκαν οι πεσόντες ήρωες του Παραμέρου

20 Αυγούστου, 2022  /  Χωρίς Σχόλιο

Τους δικούς της ήρωες πεσόντες στα πεδία των μαχών για την υπεράσπιση της ελευθερίας της πατρίδος, τίμησε σήμερα το πρωί η δημοτική κοινότητα Παραμέρου του Δήμου Πύλης, με τα αποκαλυπτήρια σχετικού μνημείου, το οποίο ανεγέρθη μετά από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, έχοντας σημαντική στήριξη και βοήθεια από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η σχετική εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης από τον πρεσβύτερο π. Απόστολο Γελαδαρη και συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων. Το παρών έδωσαν πέρα από τον κ. Μιχαλάκη ο οποίος ήταν αρωγός στην όλη προσπάθεια, οι κάτοικοι του χωριού, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πύλης Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αναγνώστου, οι επικεφαλείς της μείζονος και ελασσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας αντίστοιχα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Περικλής Μητρονατσιος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Παραμέρου Γιώργος Αναγνώστου, ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθύρρευματος Μιχάλης Μπαλλάς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος προς τους προσκεκλημένους. Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραμέρου για την όλη προσπάθεια τους και κυρίως, την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δήμητρα Αναγνώστου, την αντιπρόεδρο κ. Βάια Αναγνώστου και την γραμματέα κ. Βίλλυ Πολυγένη, οι οποίες είχαν και τον συντονισμό της διοργάνωσης της όλης εκδήλωσης.

  • Δημοσιεύτηκε: 1 μήνα πριν την 20 Αυγούστου, 2022
  • Τελευταία αλλαγή: 22 Αυγούστου, 2022 @ 6:51 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Δήλωση Μελίνας Σκαμπαρίνα για τον ανδριάντα του Στρατηγού Σαράφη

Περισσότερα →