Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Συνεργασία Παπαστεργίου – Ξυνοπούλου για ασφαλή νέα σχολική χρονιά

24 Αυγούστου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

dav

Τη νέα διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Η κ. Ελένη Ξυνοπούλου,  αφού ανέλαβε καθήκοντα την προηγούμενη εβδομάδα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 τον κ. Παπαστεργίου, σε μια συνάντηση εθιμοτυπική και ουσιαστική. Διότι, εκτός από τις ευχές του Δημάρχου Τρικκαίων για την «καλή θητεία», με δεδομένη την προτεραιότητα για «καλή συνεργασία», τέθηκαν επί τάπητος βασικά και ουσιαστικά θέματα. Εν προκειμένω, η συνεργασία για τη νέα σχολική χρονιά υπό το φόντο της πανδημίας και με κύριο μέλημα και πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια και προστασία όλης της σχολικής κοινότητας, συζητήθηκαν εκτενώς. Προμήθεια μασκών, διαγωνισμός για καθαριστές/τριες, προμήθεια υλικών για το προσωπικό, προμήθεια αντισηπτικών και πλήθος άλλων ζητημάτων, ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης.
Κοινή συνισταμένη, η καταβολή κάθε προσπάθειας, προκειμένου μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς – κηδεμόνες, να βρεθούν σε ασφαλές περιβάλλον, με στόχο την παροχή του βέλτιστου εκπαιδευτικού έργου.
Στο περιθώριο της συζήτησης, αντηλλάγησαν και απόψεις για την Αυτοδιοίκηση, με δεδομένη τη νυν θητεία και την προηγούμενη εμπειρία της κ. Ξυνοπούλου στον Δήμο Λαρισαίων.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 24 Αυγούστου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 24 Αυγούστου, 2020 @ 4:43 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Πρώτη προεκλογική σύσκεψη και κοπή πίτας για την ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ

Περισσότερα →