Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Συνεργασία Αυτοδιοίκησης – Ελληνικής Εταιρείας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

26 Απριλίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Η κοινή δράση και ευαισθητοποίηση για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (στις 30 Μαΐου κάθε χρόνο) ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ, με τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Κώστα Μιχαλάκη, συζητώντας για τη συνεργασία των δύο πλευρών, με αφορμή την Παγκόσμια αυτή Ημέρα. Η ΚΕΔΕ, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ΕΕΣΚΠ για ενημέρωση όλων σχετικά με τη νόσο.
Στο πλαίσιο αυτό, κατόπιν αιτήματος της ΕΕΣΚΠ, όπως μετέφερε ο κ. Μιχαλάκης, θα υπάρξει μια σε πανελλήνιο επίπεδο προσπάθεια φωτισμού των Δημαρχείων ή εμβληματικών μνημείων κάθε πόλης, με το πορτοκαλί χρώμα της ΣΚΠ.
Ο κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την ενεργό στήριξή του σε αυτήν την πανελλήνια προσπάθεια, προκειμένου οι πολίτες (πάσχοντες, συγγενείς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό) να ενημερωθούν για τη νόσο, διευρύνοντας το πεδίο δράσεων.
Στον Δήμο Τρικκαίων μάλιστα, όπως τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου Τρικάλων, Σοφία Αλεστά, που επίσης παραβρέθηκε στη συνάντηση, υπάρχει ήδη προεργασία για εκδήλωση σχετική με τη νόσο. Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν στη συνάντηση και θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 6 μήνες πριν την 26 Απριλίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 26 Απριλίου, 2021 @ 4:08 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή για την Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Περισσότερα →