Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Συνάντηση των Ιεροψαλτών με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα

15 Σεπτεμβρίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδας – ΟΜΣΙΕ με τον “Τρικαλινό” Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/9 η συνάντηση των Ψαλτών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος  κ. Κωνσταντίνος Πολίτης (Politis Constantinos) και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Δημητρίου (Θανασης Τρικαλα), ενημέρωσαν τον Υπουργό σχετικά με την διοργάνωση του “1ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ιεροψαλτικής Κοινότητας” που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα 3-6 Νοεμβρίου 2021..

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκαν με τον κύριο Υπουργό, οι πρωτοβουλίες τυς ΟΜΣΙΕ για το προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και σκέψεις για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζει το ψαλτικό λειτούργημα και λόγω της πανδημίας,

 Ο  Υπουργός κ . Κώστας Σκρέκας συμφώνησε να στηρίξει το Συνέδριο και να  το θέσει και υπό την  αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εκ της Γραμματείας της ΟΜΣΙΕ

  • Δημοσιεύτηκε: 3 ημέρες πριν την 15 Σεπτεμβρίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 15 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 9:03 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Περιοδεία του Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ ,σε δημόσιες δομές υγείας του νομού Τρικάλων

Περισσότερα →