Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Συνάντηση του Δημάρχου Φαρκαδόνας με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Ζάρκου

1 Απριλίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ζάρκου το οποίο “χτυπήθηκε” από τους σεισμούς και έχει κριθεί ακατάλληλο για εκπαιδευτική λειτουργία. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να κατατεθεί αίτημα για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και επισκευές στο γυμνάσιο του Ζάρκου εκεί όπου έχει αποφασιστεί να μεταφερθούν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως αναμένεται το τελικό πόρισμα από την αρμόδια επιτροπή η οποία έκανε τους ελέγχους  καταλληλότητας του κτηριακού συγκροτήματος του γυμνασίου για την μετεγκατάσταση των μαθητών-μαθητριών και εκπαιδευτικών .

Ενημέρωσε πως έχει γίνει αίτημα από πλευράς Δήμου στα αρμόδια Υπουργεία για επισκευές σε όλα τα σχολικά κτήρια τα οποία έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς οι οποίοι έπληξαν κοινότητες της περιοχής. Τέλος, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ζάρκου θα αποστείλει έγγραφο αίτημα για την κατά προτεραιότητα επίλυση των τυχών προβλημάτων που υπάρχουν στο κτήριο του γυμνασίου έτσι ώστε να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες αποκατάστασης για να είναι έτοιμο προς χρήση με το άνοιγμα των σχολείων.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 1 Απριλίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 1 Απριλίου, 2021 @ 3:02 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών

Περισσότερα →