Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ελένης Ξυνοπούλου σε μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό

27 Μαΐου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του 81ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την προσπάθεια τους, καθώς και τις θερμές μου ευχαριστίες στους εμπλεκόμενους με τη διενέργεια του διαγωνισμού εκπαιδευτικούς για την εθελοντική προσφορά τους.

Ο 81ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αριθμ. Πρωτ.: Φ15/142436/Δ2/19-10-2020) εντός του σχολικού ωραρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό-COVID 19 την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020. Από την ΔΔΕ Τρικάλων συμμετείχαν 306 μαθητές σε τρία εξεταστικά κέντρα.

            Λόγω των δύσκολων συνθηκών για τη διενέργεια εξετάσεων εξαιτίας της πανδημίας, ο διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για τη φετινή χρονιά με απόφαση του ΔΣ της ΕΜΕ ματαιώθηκε.

 Οι παρακάτω μαθητές προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 10.00, ειδικά για φέτος στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

 Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα

Οι προκριθέντες μαθητές είναι οι ακόλουθοι:

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟΤΑΞΗ
ΒΡΑΧΝΟΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝΓ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΙΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝΓ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΡΥΠΑΣΧΡΗΣΤΟΣΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑΒ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΣΙΑΝΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΒ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΧΑΜΟΣΘΩΜΑΣ8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΒ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΘΕΜΕΛΗΣΣΤΥΛΙΑΝΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΝΤΟΚΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΣΠΑΧΟΥΣΤΕΦΑΝΙΑΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑΑ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΝΤΑΟΥΛΑΣΕΥΤΥΧΙΟΣ3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΓ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΕΛΕΚΑΝΗΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΓ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Η επιτυχία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και αυτό δείχνει εκτός του ταλέντου των μαθητών και την πολύ καλή δουλειά των συναδέλφων μαθηματικών στην τάξη. Είναι μεγάλη τιμή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα η υψηλή αυτή διάκριση μεταξύ πολλών διαγωνιζομένων. Συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν την προσπάθεια τους. Οφείλουμε πάντα να θυμόμαστε πως εμείς οι μεγάλοι είμαστε αυτοί που θα δώσουμε φτερά στα παιδιά, για να «πετάξουν». Ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις στους εξαιρετικούς μαθητές και στο σπουδαίο και γεμάτο διακρίσεις έργο του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στα σχολεία τους και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα .

Ας συνεχίσουμε όλοι μας να δημιουργούμε γι’ αυτά κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, για να «πετάξουν» μακριά!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 1 έτος πριν την 27 Μαΐου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 27 Μαΐου, 2021 @ 1:03 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Αυτόματος Απινιδωτής έξω από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Περισσότερα →