Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Στον Εμπορικό Σύλλογο η Αστική Ανάπτυξη για την ελεγχόμενη στάθμευση

16 Ιουνίου, 2022  /  Χωρίς Σχόλιο

Σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου με τον πρόεδρο Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων κ. Γεώργιο Ζιώγα και τον διευθύνων σύμβουλο κ. Χρήστο Γούλα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ενόψει της διαβούλευσης σχετικά με το έργο της ελεγχόμενης στάθμευσης στα Τρίκαλα.

Παρουσιάστηκε αναλυτικά το σχέδιο για την ενιαία ζώνη ελεγχόμενης  στάθμευσης που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης, η τιμολογιακή πολιτική και το ωράριο λειτουργίας.

Ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης διαβεβαίωσε ότι, η εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης έχει σκοπό τη μείωση των αυτοκινήτων που παρκάρουν στο κέντρο της πόλης, τη διευκόλυνση όσων ζητούν ολιγόωρη στάθμευση για να επισκεφθούν καταστήματα και υπηρεσίες, τη διευκόλυνση των μονίμων κατοίκων του κέντρου να βρουν θέση στάθμευσης καθώς  και τη μείωση της παράνομης και άναρχης στάθμευσης σε πεζοδρόμια και διαβάσεις.

    Συμφωνήθηκε από κοινού η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εφαρμογή όπου ο καταναλωτής που θα ψωνίζει από τις τοπικές επιχειρήσεις θα επιβραβεύεται και θα έχει τη δυνατότητα να παρκάρει δωρεάν.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 μήνες πριν την 16 Ιουνίου, 2022
  • Τελευταία αλλαγή: 16 Ιουνίου, 2022 @ 7:16 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Β. Τσιούτσιας προς Μαράβα: Αν γινόταν κάποιο έργο θα το γνώριζαν άπαντες

Περισσότερα →