Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτισμός  >  Τρέχον άρθρο

Σε διαδικτυακή συναυλία η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

19 Νοεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Σε διαδικτυακή συναυλία μετέχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων. Πρόκειται για την 30η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών που οργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς. Η διοργάνωση συμπληρώνει τρεις δεκαετίες ζωής, αλλά φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά, το Σάββατο και την Κυριακή, 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων με την πλούσια παράδοση και παρουσία σε πλήθος φεστιβάλ, μετέχει στη διοργάνωση, παρουσιάζοντας το δικό της πρόγραμμα.

Στη συνάντηση αυτή, όλα αυτά τα χρόνια, αρχιμουσικοί, μουσικοί και φίλοι των φιλαρμονικών συνυπήρχαν ανταλλάσσοντας μουσικές γνώσεις, εμπειρίες και προβληματισμούς για τη λειτουργία των φιλαρμονικών.

Στη Συνάντηση Φιλαρμονικών μετέχουν 43 ορχήστρες από τις ΗΠΑ, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Λετονία, την Εσθονία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και φυσικά από τη χώρα μας.

Οι διαδικτυακές συναυλίες θα είναι διαθέσιμες από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCoX_97H-DDsrRZEhjsufv5g

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 19 Νοεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 19 Νοεμβρίου, 2020 @ 3:31 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η κραυγή της σιωπής» που εξιστορεί την ζωή του Σπύρου Κοντούλη

Περισσότερα →