Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φαρκαδόνας

24 Σεπτεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, εθελοντική αιμοδοσία , τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Υπεύθυνος ιατρός ήταν ο κ. Νικόλαος Τσικρίτσης και διαχειρίστρια της αιμοδοσίας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ελένη Στεργίου Μπότη η οποία είναι και η πρόεδρος της τράπεζας αίματος του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στην διαδικασία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνας Αγναντής με τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Κοσμά , το στέλεχος του κέντρο κοινότητας κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου και τον προϊστάμενο του τμήματος προγραμματισμού κ. Κώστα Ασίκη.

Ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της αιμοδοσίας και ιδιαίτερα τους εθελοντές συμπολίτες και συμπολίτισσες οι οποίοι προσήλθαν στο Δημαρχείο και προσέφεραν αίμα  , στην σημαντική αυτή  κίνηση σε μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η σημασία της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού είναι τεράστια και ο Δήμος Φαρκαδόνας στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις προς όφελος της κοινωνίας .

Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  οι οποίοι εργάστηκαν με  διάθεση για προσφορά , για την συγκέντρωση του αίματος.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 24 Σεπτεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 24 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 1:01 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα: Ερωτικές σχέσεις, συμβίωση, γάμος είναι ατομική επιλογή και δικαίωμα;

Περισσότερα →