Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Αθλητισμός  >  Τρέχον άρθρο

Με επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2019 στην Πύλη

11 Ιουνίου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Ακόμη μια ποδηλατική διοργάνωση για τον Π.Σ. Τρικάλων έγινε με επιτυχία. Ο αγώνας διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο πύλης που ήταν και ο αθλοθέτης του αγώνα.

Η «ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2019» επιλέχτηκε από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας ως αγώνας κριτήριο για την εθνική ομάδα εφήβων, παίδων και κορασίδων, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν αρκετά δυνατοί αθλητές σε αυτές τις κατηγορίες. Η διαδρομή του αγώνα ήταν μέτριας δυσκολίας,που τελικά αποδείχτηκε άκρως ανταγωνιστική. Στον αγώνα συνολικά συμμετείχαν 95 ποδηλάτες.

Στην διοργάνωση σημαντική βοήθεια έδωσαν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι είναι παρόντες  σε κάθε διοργάνωση του Π.Σ. Τρικάλων και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχαριστούμε επίσης τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Πέτρο Γώγο και τον κ. Στέργιο Σαλπαδήμο ομοσπονδιακό προπονητή για την πολύτιμη βοήθεια στον αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα άτομα από το αστυνομικό τμήμα Πύλης, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίεςπαρέμειναν για ώρες στο πόστο τους συμβάλλοντας θετικά στην ασφάλεια των αθλητών.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε με 20αθλητές και αθλήτριες από την ποδηλατική του ακαδημία, κερδίζοντας αρκετές θέσεις στα βάθρα των νικητών αλλά και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.  Ακολουθούν τα αποτελέσματα του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν.

 ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Η ποδηλατική ακαδημία της ομάδας λειτουργεί με περίπου 35 παιδιά. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία και στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδηγικής  συμπεριφοράς.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 11 Ιουνίου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 11 Ιουνίου, 2019 @ 9:57 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδος στην κατηγορία παίδων ο Δημήτρης Σιδέρης του Π.Σ. Τρικάλων

Περισσότερα →