Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Ποδηλατικοί αγώνες για μαθητές και μαθήτριες των Τρικάλων

23 Σεπτεμβρίου, 2022  /  Χωρίς Σχόλιο

Ποδηλατικούς αγώνες για μαθητές και μαθήτριες των Τρικάλων συνδιοργανώνουν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων. Οι αγώνες απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων των Τρικάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για ηλικίες από 6 έως 15 ετών.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της ποδηλασίας και της ποδηλατικής συμπεριφοράς, καθώς βασικός κανόνας των αγώνων είναι η υποχρεωτική χρήση κράνους. Ταυτόχρονα όμως, οι διοργανωτές επισημαίνουν και τον ρόλο του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, μετακίνησης, διευκόλυνσης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του GP Τρικάλων των διασυλλογικών αγώνων τύπου πίστας που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα.
Χώρος της διοργάνωσης είναι η οδός Σκοπέλου, ο δρόμος που οδηγεί από τη γέφυρα Καρδίτσης προς τις Καρυές.
Η προσέλευση θα γίνεται από τις 10:30 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν αφού συμπληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής, που μπορούν να υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά (από τους γονείς – κηδεμόνες) στη διεύθυνση podilasiatrikalon@yahoo.gr είτε την ημέρα του αγώνα (παρουσία του γονέα – κηδεμόνα), μέχρι τις 10:30 το πρωί στη Γραμματεία.
Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να αγωνιστεί με οποιονδήποτε τύπου ποδηλάτου, όπως MTB, BMX, κουρσάκι κ.α., ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 εβδομάδες πριν την 23 Σεπτεμβρίου, 2022
  • Τελευταία αλλαγή: 23 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 3:34 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Καββαθάς και Αγγελάκης στα ηνία της ΓΣΕΒΕΕ για 4η συνεχή τριετία

Περισσότερα →