Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Editorial  >  Τρέχον άρθρο

Παλεύουν με τις «λάσπες»

13 Μαΐου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Τελικά το πολιτικό σύστημα της χώρας, παραμένει αδιόρθωτο. Οι «κοκορομαχίες» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μεταξύ
Τσίπρα και Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες, το αποδεικνύουν περίτρανα. Και αυτές οι «κοκορομαχίες», γίνονται μέσα σε έναν «βούρκο με λάσπες», αφού οι προσωπικές επιθέσεις και επικρίσεις, επισκιάζουν οποιαδήποτε άλλη πολιτική επιχειρηματολογία. Και σαν να μην αρκεί αυτό, η πολιτική επιπολαιότητα, που ανέκαθεν «τρόμαζε» τους εταίρους μας στην Ευρώπη, επανήλθε δριμύτερη.  Από τη μία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, αρχίζει τις παροχές. Προφανώς και έχουν ανάγκη τα χρήματα του «δώρου» οι συνταξιούχοι. Είναι και αυτό μία ανακούφιση… Αλλά το ζήτημα είναι, να μην τους τα πάρει πίσω ξανά η κυβέρνηση και με το παραπάνω… Και κυρίως, να μην βάλουμε ξανά εμείς οι ίδιοι  άτσαλα το «χέρι» μας στον κουμπαρά που κάναμε τα τελευταία χρόνια, μετά κόπων και βασάνων. Από την άλλη, εκεί στη ΝΔ κάποιοι δεν «κρατιούνται» καθόλου και μας ξεφουρνίζουν, επίσης «ατσούμπαλα» και επιπόλαια, κάποια σχέδια που έχουν στο μέτωπο της οικονομικής πολιτικής, με χαρακτηριστικότερα τα σχέδια πάνω σε κάποιες πτυχές της εργασιακής πολιτικής. Που κάνουν ακόμα και τους πιο αγανακτισμένους με τον ΣΥΡΙΖΑ, να «γλυκοκοιτάζουν» ξανά τον Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για πολιτικές «κατρακύλας» και απαξίωσης της πολιτικής και του τόπου.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 13 Μαΐου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 13 Μαΐου, 2019 @ 4:08 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Editorial

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Τελικά θα δούμε στα τρικαλινά βουνά ανεμογεννήτριες. Αλλά σε «κορυφές χωρίς δέντρα» λέει η κυβέρνηση. Μας καθησύχασε τώρα!!!!

Περισσότερα →