Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» στην Πύλη

28 Οκτωβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Με ευλάβεια  όλους τους Ήρωες του 1940, με προφυλάξεις λόγω της Πανδημίας, τίμησε ο Δήμος Πύλης το «ΟΧΙ» των Ελλήνων του χθες , το  ‘’ ΟΧΙ’’ των Ελλήνων του σήμερα.

Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου και Αντιπροσωπεία της Μαθητικής Κοινότητας Πύλης, παρακολούθησαν την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, όπου μετά το πέρας της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την Καθηγήτρια του ΕΠΑΛ –Πύλης κ. Αθηνά Κανάτα.

Ακολούθησε  η Επιμνημόσυνος Δέησης και η Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείων των Ηρώων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ,  με δύσκολες  καιρικές συνθήκες, από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κανέλα, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Προϊστάμενο  του Π.Κ. Πύλης κ. Αναστάσιο Δαλαγεώργο, από το  Δημοτικό Σχολείο Πύλης ,το Γυμνάσιο Πύλης, το Γ. Λύκειο Πύλης και το ΕΠΑΛ Πύλης.

Φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της Μαθητιώσας Νεολαίας λόγω των παραπάνω συνθηκών, που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας με την ευχή να είναι η τελευταία φορά για όλα αυτά που εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο.-

   ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 28 Οκτωβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 28 Οκτωβρίου, 2020 @ 2:04 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →