Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Οι ετεροδημότες της Αθήνας έστειλαν το μήνυμα: Η Πύλη στις 26 Μαΐου γυρίζει σελίδα με τον Βαλάντη Τσιούτσια

11 Μαΐου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους δημότες, για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Πύλης στις 26 Μαΐου, έστειλε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πύλη Αξιών», μιλώντας στους ετεροδημότες της Αθήνας κατά την διάρκεια σχετικής πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
(Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ)

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους δημότες, για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Πύλης στις 26 Μαΐου, έστειλε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πύλη Αξιών», μιλώντας στους ετεροδημότες της Αθήνας κατά την διάρκεια σχετικής πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του νεαρού υποψηφίου, βλέποντας την μαζική προσέλευση των συνδημοτών του.  «Σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, μέσα σ’ αυτό το γενικευμένο κλίμα απογοήτευσης, η μαζική προσέλευσή σας σηματοδοτεί εκτός από την αγάπη σας για τον Δήμο μας  και την πίστη σας στην αλλαγή, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Πύλης.  Σηματοδοτεί την ανάγκη για την εξέλιξη, την βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των συνδημοτών μας, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την ανάπτυξη του τουρισμού, την ανταμοιβή των κόπων και των μόχθων των συνδημοτών μας», τόνισε ο κ. Τσιούτσιας και πρόσθεσε:  

«Η παρουσία σας εδώ αποδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο ότι έφτασε πλέον η ώρα, ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα…. Να αφήσει πίσω του την αδιαφάνεια, την αδράνεια και την στασιμότητα και να αναλάβει δράση, με στρατηγική και σαφή στοχοθεσία….. Να βάλει στο τιμόνι του ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που από την επομένη κιόλας των εκλογών θα σηκώσουν τα μανίκια και θα εργαστούν σκληρά και έντιμα, για να κατακτήσει ο Δήμος μας, την θέση που του αρμόζει….  Την πρώτη ανάμεσα στους τέσσερις Δήμους του Νομού μας».    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, χαρακτήρισε ως μονόδρομο την  αναδόμηση του Δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι μόνο η «Πύλη Αξιών» μπορεί να εγγυηθεί την πραγματοποίηση αυτής της επιτυχούς μετάβασης από ένα θλιβερό χθες με αμέτρητες απώλειες, σε υπηρεσίες, τουρισμό και δημότες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον Δήμο μας, αφού πρώτα τους εγκατέλειψε εκείνος, σε ένα φωτεινό, ελπιδοφόρο αύριο. «Σε έναν Δήμο που θα τον φτιάξουμε όπως ακριβώς τον ονειρευτήκαμε για τα παιδιά μας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιούτσιας και συνέχισε λέγοντας:

«Ο συνδυασμός μας, η «Πύλη ΑΞΙΩΝ» έχει κατακτήσει τις καρδιές των συνδημοτών μας.  Αυτό το αναγνωρίζουν πλέον φίλοι, αλλά και αντίπαλοι…… Πιο πολύ όμως, το εισπράττουμε εμείς, γυρνώντας τον Δήμο μας από άκρη σε άκρη, από τα ορεινά μέχρι τα πεδινά, μιλώντας με τους συνδημότες μας. Σε όλους εσάς, που θα κατέλθετε στον τόπο της καρδίας μας για να ασκήσετε το θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου, οφείλω να εκθέσω το πρόγραμμα του συνδυασμού μας».

   Ο κ. Τσιούτσιας, υπογράμμισε για μία ακόμα φορά με έμφασή ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, δεν έταξαν ποτέ λαγούς με πετραχήλια. «Δεν πιστεύουμε στα παχιά και ψεύτικα λόγια… Εμείς διαμορφώσαμε, προτείνουμε και θέτουμε στην διάθεσή σας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, με παρεμβάσεις και τομές, που δεν θα έχουν δυσβάσταχτο για τον Δήμο μας οικονομικό κόστος, αλλά αντιθέτως, στηρίζονται στην ορθολογική οργάνωση με επίκεντρο τα συμφέροντα των δημοτών, λαμβάνοντας υπόψη προτάσεις ανθρώπων με κατάρτιση και γνώση επί των ειδικότερων ζητημάτων», είπε χαρακτηριστικά.                                                                        Αναλύοντας την στρατηγική του συνδυασμού του, τόνισε ότι προτεραιότητα και μεγάλο στοίχημα αποτελεί η ριζική αναδόμηση και αναζωογόνηση του Δήμου, θέτοντας τους εξής βασικούς του στόχους:

  • Την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας
  • Την προβολή του Δήμου και την ανάπτυξη του τουρισμού
  • Την ενίσχυση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας
  • Την πολιτισμική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας και την υποστήριξη του αθλητισμού

Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, αφού είναι πολύ περισσότερα αυτά που όλα αυτά τα χρόνια δεν έγιναν, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιούτσιας. « Η Πύλη, ως κεφαλοχώρι του Δήμου, θα πρέπει να ξαναγίνει σταθμός και όχι απλό πέρασμα για τα ορεινά του Δήμου. Πρέπει να προκαλέσουμε τον επισκέπτη να περάσει μέσα από την Πύλη», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ίδιος επισήμανε με έμφαση επίσης ότι ο Συνδυασμός του στηρίζει τον ανεξάρτητο ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων.

          «Τονίζουμε ότι πιστεύοντας συνειδητά ως «ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ», στη μεγάλη σημασία των Τοπικών Συμβουλίων, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον ανεξάρτητο ρόλο τους….

Μόνο έτσι και όχι ως ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ και ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ μίας δημοτικής αρχής,  είναι δυνατό να λειτουργήσουν τα Τοπικά Συμβούλια προς το πραγματικό καλό των τοπικών κοινοτήτων και των συνδημοτών μας …. Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει και στην ιδρυτική ομιλία του συνδυασμού μας στα τέλη του Γενάρη, για εμάς η ψήφος σας είναι το μέσο για την υλοποίηση των ιδεών και των οραμάτων μας και όχι αυτοσκοπός».    «Σας υποσχόμαστε, ότι θα είμαστε ακούραστοι εργάτες!  Θα αγωνιστούμε για έναν Δήμο που θα αναπτυχθεί παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και θα καταφέρει να κάνει έργα. Για έναν Δήμο που θα σταθεί βράχος στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν. Για έναν Δήμο παραγωγικό και ποιοτικό για τους δημότες του… Για έναν Δήμο που θα δώσει μάχη για τον πολιτισμό, τα μνημεία, το περιβάλλον και τον φυσικό πλούτο του τόπου, για τη νεολαία του, για μικρούς και μεγάλους», τόνισε ο κ. Τσιούτσιας και πρόσθεσε:  «Πιστεύουμε στην ενότητα και θα υπηρετήσουμε την ενωμένη και ισχυρή κοινωνία του Δήμου μας. Τι μπορεί να μας χωρίζει, όταν μας ενώνει η αγάπη μας για τον τόπο μας;  Θέτουμε λοιπόν εαυτούς στην διάθεση των συνδημοτών μας και ζητούμε να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε πράξη όλα όσα ονειρευτήκαμε για τον Δήμο της καρδιάς μας….. Τον Δήμο Πύλης». Απευθυνόμενος τέλος προς τους ετεροδημότες τόνισε χαρακτηριστικά:

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε εσάς. Τους ετεροδημότες. Γιατί η δική σας ψήφος είναι μείζονος σημασίας. Γιατί εσείς είστε η καρδιά του Δήμου μας που χτυπάει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο Δήμος μας βρίσκεται πλέον στο κρισιμότερο σημείο και είτε θα βουλιάξει είτε θα δημιουργηθεί από την αρχή.  Σήμερα, με την απλή αναλογική του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» , η κάθε ψήφος μετράει.   Θα αφήσουμε λοιπόν τους άλλους να αποφασίσουν; Θα αφήσουμε τους άλλους να μας πάνε πίσω ή θα κοιτάξουμε μπροστά; Σε αυτή την προσπάθεια, να διαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας εμείς, η «Πύλη ΑΞΙΩΝ», θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας. Μόνο εάν πιστέψετε με πάθος στη νίκη της αλλαγής και την στηρίξετε με την ψήφο σας, ο Δήμος Πύλης θα αναδομηθεί. Εσείς, οι ετεροδημότες, έχετε στα χέρια σας την δύναμη να παίξετε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, να αποτελέσετε τους πυλώνες της μεγάλης αλλαγής του Δήμου μας και να τον γλιτώσετε από την καταστροφή….. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι καλύτερες μέρες για τον Δήμο μας είναι μπροστά….. Σταθείτε στο πλευρό μας, για να φέρουμε στον Δήμο μας την μεγάλη αλλαγή  που χρειάζεται. Γιατί αν σταθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω.  

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 11 Μαΐου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 11 Μαΐου, 2019 @ 1:13 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Δήμος Τρικκαίων: Τρεις νέοι απινιδωτές σε κεντρικούς αθλητικούς χώρους

Περισσότερα →