Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Οι Ασφαλιστές των Τρικάλων στήριξαν έμπρακτα τους πληγέντες του Ιανού

7 Οκτωβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Το μήνυμα του Προέδρου του συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Τρικάλων, κ. Αποστόλου Κόκκοβα προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημύρες του Ιανού ήτανε ΑΜΕΣΟ και μάλιστα μαζί με όλο το ΔΣ του συλλόγου και σε συνεργασία με τους Εθελοντές του Δήμου Τρικάλων και τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Λάππα ξεφόρτωσαν οι ίδιοι τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης , τα καθαριστικά και τις παλέτες νερού ώστε να πάνε στους πληγέντες ως έμπρακτη ανθρώπινη στήριξη. Τα παραπάνω προϊόντα αγοράστηκαν με χρήματα του Συλλόγου Ασφαλιστών Τρικάλων και της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ Ασφαλιστικής Εταιρίας η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ως επαγγελματίες Ασφαλιστές είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους μας όταν βρίσκονται σε δύσκολες στιγμές στην ζωή τους και τους δίνουμε λύσεις με τις ασφαλιστικές καλύψεις που ενεργοποιούμε.

Από την μεριά μας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που μαζί ζήσαμε νιώθουμε την υποχρέωση ως Επαγγελματίες Ασφαλιστές, να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες ότι δεν αξίζει τον κόπο για το ελάχιστο ποσό των 10 ευρώ το μήνα ( ανάλογα με τα κεφάλαια κάλυψης του καθένα ) να παραμένουν ακάλυπτες οι περιουσίες των πολιτών σε παρόμοιες συνθήκες.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες που θα διαβάσουν αυτή τη δημοσίευση να επικοινωνήσουν άμεσα με τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεργάζονται και να ζητήσουν μία πρόταση για την ασφάλιση της κατοικίας τους και της επιχείρησής τους και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ενημέρωση δεν κοστίζει τίποτε και όσοι αποφασίσουν Θετικά να καλύψουν ακόμα και τις ελάχιστες βασικές τους ανάγκες , όπως φωτιά, βραχυκύκλωμα, κεραυνός , πλημύρα, έκρηξη, καταιγίδα, θύελλα, παγετός, βάρος χιονιού κλπ θα διαπιστώσουν ότι με το ελάχιστο ποσό των 10€ το μήνα μπορούνε να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα πάρα πολλούς κινδύνους και φυσικά φαινόμενα και να είναι ήσυχοι για το μέλλον τους.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 7 Οκτωβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 7 Οκτωβρίου, 2020 @ 11:51 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Πρώτη προεκλογική σύσκεψη και κοπή πίτας για την ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ

Περισσότερα →