Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Οικίσκοι στην Φαρκαδόνα, Πηνειάδα, Ζάρκο και Παναγίτσα για στέγαση σεισμοπαθών

11 Μαρτίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Δύο οικίσκοι ήρθαν και τοποθετήθηκαν και στην Φαρκαδόνα την Πέμπτη 11/3/21 για να στεγάσουν οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη καθώς έμειναν άστεγοι μετά τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή. Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας Αθανάσιος Κούτσικος βρέθηκαν στην περιοχή της «λάκας» , εκεί όπου έχουν μπει σκηνές και από σήμερα και οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους κατοίκους.

Οι πρώτοι οικίσκοι έφτασαν σήμερα και στην Πηνειάδα για να στεγάσουν σεισμόπληκτους της εκεί κοινότητας η οποία «χτυπήθηκε» από τους σεισμούς που έπληξαν τον Δήμο Φαρκαδόνας. Στην άφιξη και τοποθέτηση των οικίσκων βρέθηκαν  ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής, η πρόεδρος της κοινότητας κυρία Άννα Ευαγγέλου-Γιαννακού και μέλη του τοπικού συμβουλίου. Ενώ οι μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου έδωσαν τις οδηγίες τους μετά την καταμέτρηση του χώρου για το που θα τοποθετηθούν οι οικίσκοι.

Η πρόεδρος της Πηνειάδας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεργασία όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες,  για την  στήριξη και βοήθεια, αλλά και την συνεχόμενη παρουσία της Δημοτικής Αρχής και στην συγκεκριμένη κοινότητα.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 11 Μαρτίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 11 Μαρτίου, 2021 @ 6:45 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Περιβάλλον, εκπαίδευση και τεχνολογία στον «νέο» λόφο Προφήτη Ηλία που αναπλάθει ο Δήμος Τρικκαίων

Περισσότερα →