Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Ξεχωριστή Διάκριση για την πόλη των Τρικάλων στη Ρομποτική!!

31 Μαΐου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Την 3η θέσηανάμεσα σε 73 ομάδες από όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής & Καινοτομίας FIRST® CHAMPIONSHIP GREECE 2021 – GAME CHANGERS, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29-30 Μαΐου κατέκτησε η ανεξάρτητη ομάδα Ρομποτικής RobotExperts, παίρνοντας το εισιτήριο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE VirtualOpen International Greece.

Οι RobotExperts,με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή τους Επαμεινώνδα Αγγέλη, παρουσίασε ένα άρτια τεκμηριωμένο projectπου απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από την επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού και ταυτόχρονα εκτέλεσε ένα άψογο RobotGameπου της χάρισαν την υψηλή αυτή διάκριση.

Ο φετινός διαγωνισμός, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα 24-27 Ιουνίου, θα φιλοξενήσει τις 200 κορυφαίες ομάδες του κόσμου που θα συναγωνιστούν σε 4 τομείς (το Innovation Project, το Robot Design& Robot Game και CoreValues) χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε προπονητές και ομάδες.

Η ομάδα των RobotExpertsανέπτυξε μια εφαρμογή (FitnessMotivator) για Androidκινητά τηλέφωνα που περιέχει πλήθος δραστηριοτήτων (QRGames, FitnessMonopoly, FlashTraining, Παιχνίδια Κρυμμένου Θησαυρούκαι Quiz), όπου ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί, να εκτελέσει σε καθημερινή βάση αθλητικές δραστηριότητες, να διαγωνιστεί με τους υπόλοιπους χρήστες, συλλέγοντας με αυτόν τον τρόπο πόντους και εξαργυρώνοντας τους σε δώρα όπως δωρεάν χρόνο ομιλίας /ΜΒ, συνδρομές σε γυμναστήρια και είδη άθλησης.

Σημαντικός αρωγός στην ανάπτυξη της εφαρμογής υπήρξε το εργαστήριο Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με υπεύθυνο τον Καθηγητή Προπονητικής Δρ. Βασίλειο Γεροδήμο.

Η ομάδα αποτελείται από 10 παιδιά του Νομού Τρικάλων, ηλικίας 11-16 ετών, τους Καραΐσκο Παναγιώτη, Μπολομύτη Παναγιώτη, Μακρή Λευτέρη, Καμπαγιάννη Μιχάλη, Χαχοπούλου Στέλλα, Γακοπούλου Βασιλική, Τζίκα Κατερίνα, Πλακιά Αναστασία, Ρίμπα Γιώργο και την Παντουβάκη Κωνσταντίνα.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τον προπονητή, τους γονείς και σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

  • Δημοσιεύτηκε: 8 μήνες πριν την 31 Μαΐου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 31 Μαΐου, 2021 @ 10:32 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης Αποχώρηση του Βαλάντη Τσιούτσια

Περισσότερα →