Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Νέα έργα σε Γοργογύρι, Γενέσι και Βαλτινό από τον Δήμο Τρικκαίων

16 Νοεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Αλλα τρία έργα σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων, υλοποιούνται το επόμενο διάστημα.  Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε τις σχετικές κατακυρώσεις των αναθέσεων στους εργολάβους που προέκυψα από την ηλεκτρονική κλήρωση. Τα χρήματα για τα έργα προέρχονται από τα ταμεία του Δήμου Τρικκαίων, βάσει του προγραμματισμού και των αναγκών στην περιφέρεια του Δήμου.  Τα έργα είναι:

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ
Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση εσωτερικής οδοποιϊας Κοινότητας Γοργογυρίου» προϋπολογισμού 7.250,00 € (με ΦΠΑ). Το έργο αφορά στη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας στο χωριό (με ασφαλτική προεπάλειψη και ασφαλτική στρώση βάσης 5 εκατοστών σε υπόβαση από τσιμέντο). Εργολάβος για το έργο κληρώθηκε η εταιρεία «ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ»

ΓΕΝΕΣΙ

Το έργο ονομάζεται «Τσιμεντόστρωση δρόμων εντός του οικισμού της Κοινότητας Γενεσίου» και έχει προϋπολογισμό 7.250,00 € (με ΦΠΑ). Η τσιμεντόστρωση θα γίνει εντός του χωριού, με κατασκευή δρόμου, τοποθέτηση πλέγματος και άλλες εργασίες. Ανάδοεχος είναι η εταιρεία «Δ. ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

ΒΑΛΤΙΝΟ

Στο Βαλτινό, το έργο ονομάζεται «Πεζοδρόμηση του κεντρικού πάρκου στην πλατεία της Κοινότητας Βαλτινού» και έχει προϋπολογισμό 24.800€ (με ΦΠΑ).
Είναι ένα έργο που αναδεικνύει ξανά το κεντρικό πάρκο του χωριού, το οποίο είναι κατεστραμμένο και χρήζει άμεσης αποκατάστασης.
Ετσι, θα καθαιρεθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο, θα κατασκευαστούν νέα κρασπεδόρειθρα με το αντίστοιχα πεζοδρόμια, τα οποία και θα πλακοστρωθούν. Επίσης θα δημιουργηθούν και ράμπες στα πεζοδρόμια για να εξυπηρετούνται τα άτομα με αναπηρίες. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 16 Νοεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 16 Νοεμβρίου, 2020 @ 7:28 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →