Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Με τιμητική πλακέτα υποδέχτηκαν την Κ. Παπακώστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

27 Σεπτεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Η Βουλευτής Κ. Παπακώστα, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου υποδεχόμενη από τον Ανώτατο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίντο Στέργιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπιλιάλη Στέλιο, όπως επίσης και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Μήτραινα Δημήτριο, έλαβε τιμής ένεκεν, για την συνεισφορά της στην ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό μας και νέας Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, τιμητική πλακέτα.

Αναφορικά με το τμήμα μεταγωγών στα Τρίκαλα, η Βουλευτής, είχε θέσει σχετικό αίτημα αφού είχε λάβει δέσμευση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτηκ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Τρίκαλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησε στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

Επιπλέον, σχετικά με την ΚΑΜ, η Βουλευτής, αφού είχε ενημερωθεί από τον αρμόδιο  Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίντο για την ανάγκη δημιουργίας, μιας επιπλέον Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, στον ορεινό όγκο της Καλαμπάκας και της Πύλης, μετέφερε άμεσα το αίτημα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Καραμαλάκη, όπως επίσης και στον αρμόδιο για θέματα Αντιεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου. Αμφότεροι της υποσχέθηκαν, την  άμεση ίδρυση της ΚΑΜ, στις ως άνω περιοχές.

Με τις στοχευμένες αυτές παρεμβάσεις της Βουλευτή, υλοποιήθηκαν τα ανωτέρω αιτήματα, που είχαν τεθεί στους αρμόδιους Υπουργούς, γι΄αυτόν τον λόγο η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας, στην ίδια, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς της.

« Στην χθεσινή μου επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, έγινα αποδέκτης, πρόσθετων αιτημάτων, τα οποία χρήζουν διευθέτησης. Για παράδειγμα η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου των οχημάτων και ο παρωχημένος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.

Επιπρόσθετα, μου τέθηκε για μια ακόμη φορά το ζήτημα της Κτιριακής Υποδομής, για το οποίο ήδη έχω προβεί σε σχετικές ενέργειες, από τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου απευθυνόμενη στον αρμόδιο Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος αναγνωρίζοντας την ανάγκη ανέγερσης ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου στο νομό μας, το οποίο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας τόσο των πολιτών όσο καιτων εργαζομένων. Ενώ δεσμεύτηκε, πως το Υπουργείο πρόθυμα θα προχωρήσει στην υλοποίηση και αυτού του αιτήματος, εφόσον και αν ο Δήμος Τρικκαίων, προβεί σε άμεσες ενέργειες για την σύνταξη σχετικής μελέτης.

 Είμαστε εδώ, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να καταγράφουμε τα προβλήματα και τις ελλείψεις των πολιτών και των δημόσιων φορέων και να αναζητούμε τρόπους για να τις διευθετούμε. Αντιλαμβανόμαστε το δύσκολο έργο, το οποίο προσφέρουν, οι τελευταίοι και οφείλουμε, να μεριμνήσουμε για τις βέλτιστες παροχές. Ελπίζω,να συνεχίσω με την δουλειά μου, να απολαμβάνω της εμπιστοσύνης των πολιτών και των φορέων για τις ενέργειες και τις δράσεις μου για τον Νομό Τρικάλων.» Δήλωσε η Βουλευτής.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 27 Σεπτεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 27 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 4:54 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Χριστόπουλου «Ταξίδι στο κράτος: Κυριαρχία, δίκαιο και δικαιώματα»

Περισσότερα →