Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Με επιτυχία η εκδήλωση του «Rossonero» για τις επιπτώσεις της πανδημίας

29 Μαΐου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην απασχόληση και τα εισοδήματα, τα  δικαιώματα και τις ελευθερίες, καθώς και στην ψυχική υγεία απασχόλησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε  ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero», το βράδυ  της Παρασκευής 28/5 στο θεατράκι του Μουσείου «Τσιτσάνη», δίπλα στο ποτάμι.

Ομιλητές ήταν ο Αποστόλης Καψάλης, διδάκτορας Εργασιακών Σχέσεων, Ερευνητής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, ο Κώστας Παπαδάκης Δικηγόρος, πρ. μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και ο Μενέλαος Θεοδωρουλάκης  διδάκτορας Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας “Αργώ” των Φορέων Ψυχικής Υγείας και Συντονιστής της τηλεφωνικής γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306, ενώ θα παρέμβει και η κα. Σταματία Γρατσάν,  διδάκτορας Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ν. Τρικάλων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρήθηκε να αποτυπωθούν οι συνέπειες που είχε η υγειονομική κρίση και οι πολιτικές που εφαρμόσθηκαν για την αντιμετώπιση της,  στην  Απασχόληση και τα Εισοδήματα, στα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες και στην  Ψυχική Υγεία, ενώ διερευνήθηκαν οι  δυνατότητες που διανοίγονται για το Κίνημα, που κι εκείνο ωρίμασε σημαντικά τον τελευταίο χρόνο.

  • Δημοσιεύτηκε: 8 μήνες πριν την 29 Μαΐου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 29 Μαΐου, 2021 @ 1:31 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Κατερίνα Παπακώστα στην Εξεταστική Επιτροπή: «Κακοστημένο επικοινωνιακό σόου από τον ΣΥΡΙΖΑ, που απέτυχε παταγωδώς»

Περισσότερα →