Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Κ. Παπακώστα: Εντός Σεπτεμβρίου νέοι Λέβητες Φυσικού Αερίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων

18 Ιουνίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

‘’Κλείδωσε’’ ακόμη ένα θέμα, για το οποίο έχει κινητοποιηθεί και ενεργήσει, ήδη από την αρχή της βουλευτικής της θητείας, η Τρικαλινή Βουλευτής κα. Παπακώστα, θέτοντάς το στον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, αλλά και εν συνέχεια σε σχετικές συναντήσεις με τους επικεφαλής  της «Εταιρείας Κτηριακών Υποδομών Α.Ε».

Όπως δήλωσε η Βουλευτής:

«Κατόπιν αγαστής συνεργασίας με τον εξαίρετο συνάδελφο και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. ΝίκοΓουγουλάκη, καθώς και με το Δ.Σ είχαμε προχωρήσει σε σειρά συγχρονισμένων ενεργειών, προκειμένου ένα χρόνιο και εύλογο αίτημα της εγκατάστασης νέων λεβήτων φυσικού αερίου για τη θέρμανση του Δικαστικού Μεγάρου, να υλοποιηθεί δίχως άλλες χρονοτριβές.

Γι΄αυτό τον λόγο πραγματοποίησα στοχευμένες συναντήσεις, αφενός με τον Υπουργό κ. Τσιάρα, ήδη από τον Οκτώβρη του 2019, στον οποίο έθεσα αρχικώς το θέμα, αλλά και αφετέρου με τους επικεφαλής της ΚΤΥΠ Α.Ε. , τον  Πρόεδρο της ΚΤΥΠ κ. Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη, και τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ, κ. Κυριαζόπουλο, οι οποίοι αποκρίθηκαν θετικά για την υλοποίησή του, από την πρώτη μας συνάντηση τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Στην χθεσινή μου συνάντηση στην Εταιρεία Κτηριακών Υποδομών, έλαβα σαφή και οριστική διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο κ. Κατσίπο, ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες, που είχαν προκύψει εξαιτίας της παλιάς μελέτης και η ολοκλήρωση της όλης εγκατάστασης θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου του 2021.Πλέον, η εσωτερική εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου, θα συνδεθεί με τον υποσταθμό Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας.

Επιπρόσθετα, προβλέπεται η προμήθεια νέου συστήματος λέβητα-καυστήρα, ηαπομάκρυνση των παλιών λεβήτων και της δεξαμενής πετρελαίου,όπως επίσης και η μεταφορά καιεγκατάσταση του πυροσβεστικού συγκροτήματος σε νέα θέση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ, κυρίως ως συνάδελφος δικηγόρος, τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Τ κ.ΝίκοΓουγουλάκη, καθώς και το Δ.Σ για την έντονη κινητοποίησή τους, αναφορικά με την υλοποίηση του εν λόγω ζητήματος και για όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν, από πλευράς τους

  • Δημοσιεύτηκε: 4 μήνες πριν την 18 Ιουνίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 18 Ιουνίου, 2021 @ 7:45 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή για την Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Περισσότερα →