Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Κλίμα ουσιαστικής συνεργασίας στη συνάντηση Παπαστεργίου – Στεφανή

7 Αυγούστου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Ακρως εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων και πρόεδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία που θα υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα που απασχολούν Δήμο Τρικκαίων και Υπουργείο Εθνικής Αμυνας για πολλά χρόνια και εκφράστηκε η βούληση και η διάθεση, αυτά να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, η συνάντηση αφορούσε σε εκκρεμή ζητήματα (π.χ. ανταλλαγές με τη ΣΜΥ) αλλά και κάποια άλλα ζητήματα, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ως προς την επίλυσή τους.

Ο κ. Στεφανής αναφέρθηκε επίσης στις κοινές ανησυχίες και στη διάθεση αμφοτέρων των πλευρών για εξεύρεση αυτών των λύσεων, επισημαίνοντας. Τόνισε, δε, τη σημασία της ΣΜΥ, ως τη ραχοκοκαλιά του στρατού, για την οποία υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον για τη βελτίωσή της.
Ακολούθησε ενημέρωση του κ. Στεφανή για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και για το στρατόπεδο «Πούλιου», με αυτοψία του, παρόντος και του γενικού γραμματέα του Δήμου κ. Θ. Παπασίκα.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 7 Αυγούστου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 7 Αυγούστου, 2020 @ 1:36 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα «e-shop» απέκτησε το Βιβλιοπωλείο «Τσιοπελάκος»

Περισσότερα →