Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Καθαρισμός της κοίτης του Ληθαίου ποταμού

15 Φεβρουαρίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Ακόμη ένα έργο για την αντιπλημμυρική προστασία υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το έργο με τον εύγλωττο τίτλο «Αντιπλημμυρική προστασία –Καθαρισμός κοίτης στον Ληθαίο Ποταμό». Τη σύμβαση για το έργο υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Χατζηγάκης Τεχνική ΑΕ».
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 650.000€ και το έργο αφορά ουσιαστικά στη συνέχιση του καθαρισμού, με τρόπο ώστε και το φυσικό περιβάλλον να προστατευθεί και η περιοχή να «οχυρωθεί» από πλημμύρες, με την ανεμπόδιστη ροή του ποταμού.
Το έργο μάλιστα είναι το τρίτο κατά σειρά στην αντιπλημμυρική προστασία που υλοποιεί ο Δήμος. Προηγήθηκαν, ο καθαρισμός του Αγιαμονιώτη και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών μετά τον «Ιανό» στη Δ.Ε. Μ. Καλυβίων. Και τα δύο έργα, με συνολικό προϋπολογισμό άλλα 680.000€, συμπληρώνονται από το έργο για τον καθαρισμό του Ληθαίου, αποτελώντας μια συνολικότερη προσπάθεια για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 15 Φεβρουαρίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 15 Φεβρουαρίου, 2021 @ 4:52 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →