Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στον Νομό Τρικάλων, ζητά η Κ. Παπακώστα

10 Μαρτίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας και με την Υφυπουργό Υγείας, Αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, κα. Ζωή Ράπτη, πραγματοποίησε, εχθές, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα. Η Βουλευτής διατηρεί ιδιαίτερα φιλικούς δεσμούς με την Υφυπουργό κα. Ράπτη, ενώ κατά την συνάντησή της, την συνεχάρη για την ανάληψη των Υπουργικών της καθηκόντων.

Κατά την εκτενή τους συζήτηση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα, αλλά και για ζητήματα ψυχικής υγείας εν μέσω αυτής της ιδιάζουσας κατάστασης, που βιώνουμε τον τελευταίο ένα χρόνο, η Βουλευτής επεσήμανε την αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρονικών διαύλων επικοινωνίας, σε συνδυασμό με τον εθισμό των νέων στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (onlinegaming) και στο διαδίκτυο εν γένει. Ακόμη, τόνισε, πως δυστυχώς οι νέοι μας παρατηρείται ότι εθίζονται σε εξαρτησιογόνες ουσίες, μόλις από την εφηβική τους ηλικία, γεγονός που επιτάσσει την κοινωνία για δραστικά μέτρα για την υποστήριξη και την βοήθεια των νέων.

Επιπλέον, η κα. Παπακώστα πρότεινε στην Υφυπουργό, την προοπτική δημιουργίας Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στον Νομό Τρικάλων,για το οποίο υπήρξε θετική ανταπόκριση από την Υφυπουργό. Καθώς ένα αντίστοιχο τμήμα δεν υπάρχει στον Νομό Τρικάλων, η σύστασή του θα λειτουργήσει ευεργετικά στην υποστήριξη των νέων. Κλείνοντας, ηΒουλευτής δεσμεύτηκε να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες υλοποίησης του ως άνω έργου.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 10 Μαρτίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 10 Μαρτίου, 2021 @ 1:45 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών

Περισσότερα →