Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

28 Αυγούστου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Με την ιδιότητά μου ως Διευθύντρια της ΔΔΕ Τρικάλων, αλλά κυρίως ως άνθρωπος  εύχομαι ολόψυχα στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων συγχαρητήρια και καλές σπουδές.  Η επιτυχία σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αυτή τη χρονιά, καθώς αγωνιστήκατε και κοπιάσατε κάτω από αντίξοες και πρωτοφανείς συνθήκες. Με την πανδημία να ίπταται ως δαμόκλειος σπάθη από πάνω σας καταφέρατε να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να ευοδωθούν οι επιθυμίες σας. Δεν πρόκειται έτσι μόνο για μια προσωπική καταξίωση του καθενός, αλλά αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Τώρα  που ένας κύκλος ζωής κλείνει για σας κι ένας νέος ανοίγει, φροντίστε να τον εμπλουτίσετε με γνώσεις και εμπειρίες.

    Συγχαρητήρια επίσης δικαιούνται  οι γονείς και κηδεμόνες σας,  που με την ηθική υποστήριξή τους  σάς εξόπλισαν με θάρρος και αισιοδοξία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι καθηγητές σας, με τους οποίους μοιραστήκατε το άγχος και την αγωνία σας, είναι αξιέπαινοι και με συμβολή καταλυτική, αφού ήταν εκεί, στο καθήκον, δίπλα σας, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν και να σας μεταδώσουν γνώσεις.

   Για όσους η σημερινή μέρα δεν επισφραγίζεται με την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αυτό δε σημαίνει κανένα τέλος και καμία αποτυχία ζωής. Μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν ή να φτάσουν στο στόχο τους ακολουθώντας μια άλλη διαδρομή.

                                                           Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                           ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 28 Αυγούστου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 28 Αυγούστου, 2020 @ 3:45 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών

Περισσότερα →