Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτική  >  Τρέχον άρθρο

«Επανεκκίνηση»: Ευχές Μητροπολίτη και συνέχιση συνεργασίας με ΕΑΣΤ – Υπεραστικό ΚΤΕΛ

13 Μαΐου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Με τις ευχές του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και στελέχη της «Επανεκκίνησης» επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 13 Μαΐου τον ποιμενάρχη και συζήτησαν για το πλήθος των συνεργασιών που υλοποιήθηκαν υπέρ των πολιτών. Ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία, με τον Μητροπολίτη να αναφέρεται στην τιμή που έγινε, με τη συγκεκριμένη επίσκεψη και με την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας.
Αυτή η συνεργασία εκφράστηκε και στη δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη, στο εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ. Εκεί, ο κ. Παπαστεργίου και η ικανή και έμπειρη ομάδα της «Επανεκκίνησης», μαζί με τα νέα στελέχη, ενημερώθηκαν για την πορεία της επιχείρησης, από τον πρόεδρο της ΕΑΣΤ κ. Αχ. Λιούτα και τον πρόεδρο της ΤΡΙΚΚΗ κ. Δημ. Ιακωβάκη. Συζητήθηκε, επίσης, η μέριμνα του Δήμου για τις παραγωγικές μονάδες του τόπου μας, σε συνδυασμό με τη συνεχή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Μια προσφορά που έχει θετικότατο πρόσημο και με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. οπ . πρόεδρος του ΔΣ κ. Βασίλης Τζατζάκης ευχαρίστησε τον κ. Παπαστεργίου για την ειλικρινή συνεργασία, την ειλικρινή σχέση που έχει δημιουργηθεί, στη βάση επωφελών για τον τόπο μας δράσεων. Και συζητήθηκε, επίσης, συνέχιση αυτής της συνεργασίας, που αποδεικνύει τη διάθεση για αναβάθμιση του Δήμου μας.

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 13 Μαΐου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 13 Μαΐου, 2019 @ 3:38 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Τα προβλήματα των χαλβαδοποιών και των μικροπωλητών έθεσε η Κ. Παπακώστα στον Αδ. Γεωργιάδη

Περισσότερα →