Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτισμός  >  Τρέχον άρθρο

Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

23 Ιουνίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα  στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου με τις ευλογίες του Προέδρου της Σχολής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου θα πραγματοποιηθούν οι Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2019-20.

            Υποψήφιοι για Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής είναι οι σπουδαστές της Σχολής: π. Αθανάσιος Γκιουλέκας, Πέτρος Ζησόπουλος, Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Παρασκευή Μαραγκού, Άννα Τύμπα και Στέργιος Χαχάμης.

            Υποψήφιοι για Πτυχίο  Βυζαντινής Μουσικής είναι οι σπουδαστές: Παναγιώτης Μαρδάνης, Νικόλαος Πλαστάρας, Αχιλλέας Πούλιος, Μάνθος Σκύφτας, Πορφύριος Τάλλαρος, Άννα Τουρτούνη και Γεώργιος Τζιάννης.

            Την εξεταστική επιτροπή με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη:  Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ανάργυρος Βλάχος καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ιωάννης Ντελλής, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φαναριοφαρσάλων, ο πρωτοψάλτης Δημήτριος Μπίλλας και ο Ευθύμιος Σπύρου καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής μας.

            Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  • Δημοσιεύτηκε: 1 έτος πριν την 23 Ιουνίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 23 Ιουνίου, 2020 @ 3:57 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Ο Πέτρος και ο λύκος» παρουσιάζεται στα Τρίκαλα

Περισσότερα →