Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

ΔΕΥΑΤ: Άμεσες και μακροπρόθεσμες λύσεις για την υδροδότηση της Κόρης

30 Ιουνίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Συνεχείς οι προσπάθειες από τη ΔΕΥΑΤ για άμεση εξεύρεση λύσης στην Κόρη και στα προβλήματα ύδρευσης. Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Χρήστος Αναστασίου και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Ηλία Βαλαώρας επισκέφθηκαν τον οικισμό, προκειμένου να δουν από κοντά, όπως ήδη έπραξαν και οι τεχνικοί, τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως ενημέρωσε ο κ. Αναστασίου, το πολύπλοκο αυτό πρόβλημα τι κληρονόμησε η ΔΕΥΑΤ πριν 3 χρόνια και πλέον καταβάλλουμε όλες τις προσπάθειες». Συγκεκριμένα, τοποθετούνται βάνες σε διάφορα σημεία του δικτύου για να βρεθεί η διαρροή και να επισκευαστεί.
Αλλά η ΔΕΥΑΤ δε μένει μόνο στην πρόσκαιρη λύση. Εχει ήδη προχωρήσει σε άλλες δύο ενέργειες, που αποδεικνύουν την πολιτική της στην επίλυση προβλημάτων και στην Κόρη, όπως έκανε και σε όλα τα χωριά του Δήμου:
1. Το προηγούμενο διάστημα προέβη σε 2 ερευνητικές γεωτρήσεις στην περιοχή, αλλά αυτές δεν απέδωσαν, καθώς δεν υπάρχει νερό
2. Το πλέον σημαντικό, είναι ότι η ΔΕΥΑΤ υπέβαλε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης πρόταση για χρηματοδότηση ύψους 450.000€, που θα λύσουν το πρόβλημα υδροδότησης του οικισμού.
Ο κ. Αναστασίου δηλώνει πολύ αισιόδοξος για την αποδοχή της πρότασης «που θα οδηγήσει σε πολύ σύντομη έναρξη των εργασιών και στο να λύσει η ΔΕΥΑΤ και αυτό το θέμα, που ταλανίζει πολλούς συμπολίτες μας».

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 1 μήνα πριν την 30 Ιουνίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 30 Ιουνίου, 2021 @ 4:11 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Δήμος Τρικκαίων: Επτά νέα απορριμματοφορα στην μάχη για την καθαριότητα

Περισσότερα →