Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Δήμος Τρικκαίων: Ξεκινούν εργασίες στον νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

9 Μαρτίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει ο νέος Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα διπλό έργο, που βελτιώνει τους χρόνους και τη διαδικασία μεταφοράς απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ. Η κατασκευή του ΣΜΑ έχει προϋπολογισμό 226.980,35 € και η προμήθεια των οχημάτων 196.000 €. Ηδη, στα τέλη του 2020 αγοράστηκαν τρία οχήματα (δύο αυτοσυμπιεζόμενα κοντέινερς και ένα πολυμηχάνημα τύπου JCB), ενώ υπογράφτηκε και η σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του ΣΜΑ.


Τον χώρο του νέου ΣΜΑ, δίπλα ακριβώς από τον βιολογικό καθαρισμό, που επίσης ανακατασκευάζεται, επισκέφθηκαν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και οι αντιδήμαρχοι, Βασιλένα Μητσιάδη και Γιώργος Ζιώγας. Οι εκπρόσωποι των εργολάβων (Κ/ΞΙΑ Γεώργιος Αναστασίου & ΣΙΑ ΕΕ – Ε. Παπαχρήστος & ΣΙΑ ΕΕ) συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων, ενημερώνοντας για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε, πόσο σημαντικό είναι το έργο, που το χαρακτήρισε «έργο οφειλόμενο για κάθε πολίτη», με στόχο να βελτιωθεί η αποκομιδή απορριμμάτων και να προστατευθεί ακόμη περισσότερο το περιβάλλον.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 9 Μαρτίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 9 Μαρτίου, 2021 @ 1:56 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Χριστόπουλου «Ταξίδι στο κράτος: Κυριαρχία, δίκαιο και δικαιώματα»

Περισσότερα →