Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Β. Τσιούτσιας: Η τοξικότητα της Δημοτικής Αρχής ξεπερνάει πλέον και αυτή του αμιάντου!!!

28 Φεβρουαρίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

Στις 24-03-2020 ανατέθηκε απευθείας σε εταιρεία από την Αθήνα εργασία απομάκρυνσης επικίνδυνων αποβλήτων αμιάντου από την παρόχθια περιοχή του Πορταϊκού ποταμού.

Στις 17-02-2021 εξοφλήθηκε από το Δήμο Πύλης τιμολόγιο αξίας 3348,00 ευρώ. Δυστυχώς, τα υλικά παραμένουν στο ίδιο σημείο και μάλιστα προστέθηκε επιπλέον αμίαντος όπως παρατηρούμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

19/2/2021 3/1/2020

Σε ερώτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ.Μαράβας δήλωσε άγνοια επί του συγκεκριμένου θέματος και μας παρέπεμψε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος απάντησε ότι η εταιρεία πήρε κάποια απόβλητα αμιάντου και θα κοπεί εκ νέου κονδύλιο για την απομάκρυνση και των υπολοίπων. Να επισημάνουμε ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής μας κ.Τσιαμπαλής, έθεσε το ζήτημα απομάκρυνσης του αμιάντου από την παρόχθια περιοχή στην 1η τακτική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για το 2020. Η τότε απάντηση του αρμόδιου  Αντιδημάρχου ήταν ότι ο όγκος του αμιάντου ήταν μικρός και το φορτηγό θα έρθει μετά από τη συγκέντρωση αντίστοιχα υλικά και από όμορους Δήμους.

  • Είναι δυνατόν να παραμένουν εκτεθειμένα για τόσο χρονικό διάστημα καρκινογόνα υλικά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, όπως ο αμίαντος;
  • Τελικά τα απόβλητα αμιάντου ήταν λίγα ή πολλά;
  • Ποιος μας εμπαίζει η εταιρεία ή η Δημοτική Αρχή;

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ                                                                                              ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ «ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ»

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 28 Φεβρουαρίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 28 Φεβρουαρίου, 2021 @ 12:41 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →