Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Βαλάντης Τσιούτσιας από Καλογήρους Άγιο Προκόπιο και Παλαιοκαρυά: Μονόδρομος η αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης στις 26 Μαΐου

15 Μαΐου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Την επιτακτική ανάγκη να γυρίσει ο Δήμος Πύλης οριστικά σελίδα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, επισήμανε χθες κατά την περιοδεία του στους Καλογήρους, στον Άγιο Προκόπιο και στην Παλαιοκαρυά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πύλη Αξιών» και οι συνεργάτες του στην διάρκεια της επίσκεψής τους στα τρία χωριά,  εμφανίστηκαν για μία ακόμα φορά ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που συναντούν όλο το τελευταίο διάστημα, από τους κατοίκους του δήμου, τόσο στα ορεινά όσο και στον κάμπο. Ανταπόκριση που μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη και θετική διάθεση, απέναντι στα νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά που φιλοδοξούν να αναλάβουν τις τύχες του δήμου Πύλης στα χέρια τους, με μοναδικό στρατηγικό στόχο την επιστροφή της περιοχής στην ανάπτυξη, μέσα από την αξιοποίηση τόσο των πολλών στρατηγικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει, όσο και του κατάλληλου επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, με τις γνώσεις και την κατάρτισή του.   Ο κ. Τσιούτσιας, αφού άσκησε για πολλοστή φορά σκληρή κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή, καταλογίζοντας σε αυτήν, αδυναμία να πράξει ακόμα και τα στοιχειώδη πράγματα, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι στις προτεραιότητές του, είναι η εμπέδωση της διαφάνειας, της συνέπειας και της εντιμότητας, σε όλες εκείνες τις πτυχές που θα αφορούν την διακυβέρνηση του Δήμου, από την επομένη κιόλας ημέρα, ως νέα δημοτική αρχή.

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 15 Μαΐου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 15 Μαΐου, 2019 @ 12:50 πμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Δήμος Τρικκαίων: Τρεις νέοι απινιδωτές σε κεντρικούς αθλητικούς χώρους

Περισσότερα →