Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Αυτοψία Αγναντή-Γεωργολόπουλου στα έργα ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στο Ζάρκο και το Κεραμίδι

9 Σεπτεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών, προγραμματισμού, πολιτικής προστασίας , τεχνικών έργων, πολεοδομίας και διοικητικών υπηρεσιών κ.  Ιωάννης Γεωργολόπουλος, πραγματοποίησαν αυτοψία στα έργα ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στις αγροτικές περιοχές του Ζάρκου και του Κεραμιδίου.

Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς και σε λίγο καιρό οι αγρότες των περιοχών αυτών , θα έχουν μια   άνετη πρόσβαση στις εργασίες τους.

Ενημερώθηκαν από τους αναδόχους-εργολάβους κ.κ. Μπουφίκο και Μάντζιο για την πρόοδο των εργασιών  και για άλλες πρόσθετες εργασίες που απαιτούνται.  Άπαντες εξέφρασαν  την ικανοποίησή τους και έτσι σε λίγο χρονικό διάστημα οι αγρότες θα μετακινούνται άνετα και ασφαλέστερα στις δουλειές τους.

Ο αγροτικός δρόμος στον οποίο πέφτει άσφαλτος στην περιοχή του Ζάρκου είναι μήκους 4.400 μέτρων και ο αντίστοιχος στην περιοχή του Κεραμιδίου μήκους 2.830 μέτρων. ‘Ήδη, μεγάλο μέρος των δρόμων αυτών, έχουν νέο ασφαλτοτάπητα.

Τα έργα τα οποία είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Θεσσαλίας, είναι: 

Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Κεραμιδίου – Φαρκαδόνας, προϋπολογισμού 388.000,00 € και Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Ζάρκου, προϋπολογισμού 603.000,00 €. 

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής τόνισε:

«Πραγματοποιείται μια σημαντική παρέμβαση στο αγροτικό δίκτυο στο Ζάρκο και το Κεραμίδι.   Ο Δήμος προγραμματίζει και άλλες μελέτες για αντίστοιχα έργα σε άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα. Η  ολοκλήρωσή των έργων,  θα ενισχύσει την ασφάλεια στην κίνηση των οχημάτων  και θα διευκολύνει τους αγρότες μας.  Στόχος μας είναι,  να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, βελτιώνοντας την καθημερινότητα  στον Δήμο μας»

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 9 Σεπτεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 9 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 9:25 πμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →