Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Απαλλαγή πληττόμενων επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης

3 Δεκεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Επίσης επισημαίνει προς την Δημοτική Αρχή την ανάγκη ενισχυμένου στολισμού της πρωτεύουσας του Δήμου εν όψει Χριστουγέννων

Δύο σημαντικά αιτήματα, με πρώτο την απαλλαγή των πληττόμενων επιχειρήσεων λόγω  πανδημίας από τα δημοτικά τέλη για το έτος 2020, κατέθεσε στην αρχή της εβδομάδας στον Δήμο Πύλης το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Ειδικότερα, όπως πληροφορεί τα μέλη του Συλλόγου το ΔΣ, ζητήθηκε η  απαλλαγή από το τέλος τραπεζοκαθισμάτων και απαλλαγή από το τέλος του 0,5% επί του τζίρου των καταστημάτων εστίασης. Αίτημα επίκαιρο και σημαντικής σπουδαιότητας για τις επιχειρήσεις της περιοχής, επισημαίνει με έμφαση το ΔΣ, το οποίο υπέβαλε και αίτημα στολισμού της πρωτεύουσας του Δήμου. Εξίσου επίκαιρο και σημαντικό για την τόνωση της αγοραστικής διάθεσης εν όψει Χριστουγεννιάτικων εορτών. Συγκεκριμενα το ΔΣ ζήτησε:

-Ενισχυμένο στολισμό στον νέο κόμβο και στη νέα γέφυρα ώστε να τονιστούν και να αναδεχθούν τα καινούρια αυτά έργα.

-Έντονο στολισμό του κεντρικού δρόμου και του πεζοδρόμου με λάμπες, φώτα και στολίδια. Επίσης στην είσοδο και στην έξοδο της Πύλης.

-Φάτνες στην περιοχή «ΜΟΜΑ» και «ΚΑΜΑΡΑ».

-Ηχεία να παίζουν χριστουγεννιάτικη μουσική και ζωγραφιές στις βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες.

«Είναι ζωτικής σημασίας να δοθούν ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις μας και να ενισχύσουμε το τζίρο τους με το εορταστικό κλίμα που θα διαμορφώσουμε στην πόλη μας τις ημέρες αυτές. Οι δημοτικές αρχές αφουγκραζόμενες τις ανάγκες των μελών μας και των πολιτών τους, ελπίζουμε πως θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα αυτά», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης.

                                                                               

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 3 Δεκεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 3 Δεκεμβρίου, 2020 @ 7:36 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →