Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Απάντηση του Κώστα Τσιαμπαλή στον Άρη Τζάνη

11 Νοεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

«Αρχής τετευχώς ίσθι ταύτης άξιος»

(Αν αποκτήσεις κάποιο αξίωμα, να φανείς αντάξιός του)

Κύριε Αντιδήμαρχε, παρατηρώ ότι από τη δημοσίευση του άρθρου μου θίχτηκες προσωπικά και άφησες στο απυρόβλητο τον ηθικό αυτουργό αυτού του φιάσκου, τον κ. Μαράβα. Προφανώς εσείς γνωρίζετε καλύτερα… και σου απαντώ τα ακόλουθα:

Το να τάζεις εκ νέου ότι θα φτιάξεις το γήπεδο του Αγ. Βησσαρίωνα, το οποίο θα έπρεπε να γίνει προ πολλού, δεν κοστίζει «τίποτα». Επειδή ο κόσμος και βλέπει και γνωρίζει πλέον, είχατε δεσμευτεί ότι την περίοδο 2020-2021 ο ΑΟ Ροπωτού θα αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο, αντ’ αυτού για άλλη μια φορά δηλώνεις πότε άρχισαν οι εργασίες και όχι πότε θα αποπερατωθούν.

Το να είσαι Αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του ΑΟ Ροπωτού και δεν μπορείς να κάνεις τα αυτονόητα, τότε παραδέξου τουλάχιστον ότι μπορείς ως «σκειώδης» αντιδήμαρχος να θαυμάσεις τον ΑΟ Φήκης για τα κατορθώματά του, τα οποία επικροτώ και χαιρετίζω.

Μπλέκοντας όμως τα γεγονότα με κάτι άλλο ή είσαι αγνώμων ή άσχετος, διότι η μουσική σχολή του Δ. Πύλης ψηφίστηκε ομόφωνα για την ίδρυσή της και ευτυχώς οδεύει προς την πραγμάτωσή της, μετά από μεγάλες προσπάθειες του ΟΚΠΑΔ Πύλης, του οποίου τυγχάνει να είμαι μέλος.

Τέλος μην ξεχνάς κύριε Αντιδήμαρχε ότι και οι κρίνοντες κρίνονται, βλέποντας μέσα από τα μάτια και όχι με μεγεθυντικούς φακούς, με στόχο το συνολικό συμφέρον και όχι το προσωπικό όφελος.

Κώστας Τσιαμπαλής

Δημοτικός Σύμβουλος

με την παράταξη, «Πύλη ΑΞΙΩΝ»

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 11 Νοεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 11 Νοεμβρίου, 2020 @ 7:50 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Το Γυμνάσιο Βαλτινού στο Radviliskis της Λιθουανίας

Περισσότερα →