Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Απάντηση Βαλάντη Τσιούτσια προς τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Πύλης

2 Μαρτίου, 2021  /  Χωρίς Σχόλιο

κ.Δούλαλα, ως οπλαρχηγός του Δημάρχου Πύλης, αποφασίσατε να απαντήσετε στις καταγγελίες των δημοτών κατά του Δημάρχου, ο οποίος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωνε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη όμως ως γνήσιος κωλοτούμπας, ξεχάσατε τι μας απαντήσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα μας γράφετε άλλα. Να σας θυμήσω λοιπόν ότι η απάντησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ότι τα απόβλητα του αμιάντου που βρήκατε στην περιοχή ήταν περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε, με αποτέλεσμα να μην απομακρυνθούν στο σύνολό τους. Σήμερα μας απαντάτε ότι στις 04-12-2020 απομακρύνατε όλα τα απόβλητα του αμιάντου.

 Τελικά ποια είναι η αλήθεια;

Μάλιστα τα βάζετε με τους δημότες, χαραστηρίζοντάς τους απερίσκεπτους και ασυνείδητους που πέταξαν επιπλέον αμίαντο. Να σας θυμήσω ότι αυτοί οι δημότες σας ψήφισαν να τους υπηρετείτε και να προστατεύετε τη υγεία τους από καρκινογόνα υλικά. Αν γνωρίζετε καλά την περιοχή που υπηρετείτε, τόσο ως Αστυνομικός Υπάλληλος όσο και ως Αντιδήμαρχος, θα έπρεπε να ξέρετε ότι ως Δημοτική Αρχή είστε υποχρεωμένοι να υποδείξετε στους δημότες χώρο συλλογής καρκινογόνων υλικών, όπως ο αμίαντος και όχι να αερολογείτε.

κ.Δούλαλα, δεν ξέρω αν έχω ταλέντο στη φωτοφραφία, αλλά σίγουρα έχω δυνατή μνήμη. Κάτι που δεν έχετε εσείς, αφού «ξεχάσατε» τα λεγόμενά σας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Φοβάμαι ότι η τοξικότητά σας ως Δημοτική Αρχή μάλλον σας έχει κάψει τον εγκέφαλο!!!

 Με εκτιμηση,

Βαλάντης Τσιούτσιας

Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 2 Μαρτίου, 2021
  • Τελευταία αλλαγή: 2 Μαρτίου, 2021 @ 6:52 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Πρώτη προεκλογική σύσκεψη και κοπή πίτας για την ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ

Περισσότερα →