Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Τοπικά  >  Τρέχον άρθρο

Ανέλαβαν υπηρεσία οι καθαρίστριες των σχολείων στον Δήμο Τρικκαίων

4 Σεπτεμβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Ανάληψη υπηρεσίας και κατ’ ευθείαν στο σχολείο ευθύνης τους, το προσωπικό που προσλήφθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων. Οι καθαρίστριες (μόνο γυναίκες ανταποκρίνονταν στα κριτήρια της προκήρυξης) την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020   υπέγραφαν τη σχετική σύμβαση στο τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων και ακολούθως μετέβαιναν στο σχολείο για την ανάληψη υπηρεσίας.
Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου, δόθηκαν σε κάθε μία από τις 70 καθαρίστριες οδηγίες, για την αυστηρή τήρηση όλων, όσα προβλέπει ο ΕΟΔΥ σε σχέση με την καθαριότητα.
Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο Δήμος Τρικκαίων, όπως και με το άνοιγμα των σχολείων τον περασμένο Μάιο, έτσι και τώρα, έχει προβεί στην προμήθεια των απαραίτητων υλικών: αντισηπτικά, απολυμαντικά, λοιπός εξοπλισμός, βρίσκονται ήδη στα σχολεία.
Οι 70 καθαρίστριες (7 με καθεστώς πλήρους απασχόλησης και 3 με καθεστώς μειωμένης απασχόλησης) προσλήφθηκαν με διαγωνισμό που διεξήγε σε πολύ σύντομα διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων ηλεκτρονικά, με βάση τη σχετική νομοθεσία.
Αυτή η ηλεκτρονική διαδικασία ωφέλησε διπλά:

– υποψήφιους/ες με τη μείωση της ταλαιπωρίας

– υποψήφιους/ες και υπαλλήλους με τη μείωση της επαφής και την αύξηση της προστασίας από τον κορονοϊό

Πλέον, το προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με τη σχολαστική καθαριότητα των σχολικών μονάδων, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, με τη μέριμνα του Δήμου Τρικκαίων να αφορά στην ασφάλεια όλης της σχολικής κοινότητας.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 4 Σεπτεμβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 4 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 3:03 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Τοπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών

Περισσότερα →