Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτισμός  >  Τρέχον άρθρο

Αγιασμός και απονομή πτυχίων στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

13 Οκτωβρίου, 2020  /  Χωρίς Σχόλιο

Μία νέα χρονιά ξεκίνησε για τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και στα πλαίσια αυτά, την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Παράλληλα κατά την σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Σαράγια Τρικάλων, έγινε και η απονομή των πτυχίων και διπλωμάτων στους μαθητές της σχολής που αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής θα λειτουργεί στις αίθουσες που διαθέτει ο φιλόξενος Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, ενώ ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, κατά την ομιλία του προς τους μαθητές και τους φίλους της Σχολής, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτή εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του, προς τον Διευθυντή της Σχολής π. Αθανάσιο Τύμπα και τους καθηγητές  Μάκη Σπύρου, Νεκτάριο Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου.   

Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής απενεμήθη στους: π. Γκιουλέκα Αθανάσιο, Ζησόπουλο Πέτρο, Λαμπρόπουλο Αθανάσιο, Μαραγκού Παρασκευή, Χαχάμη Στέργιο και Τύμπα Άννα.

Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής  απενεμήθη  στους: Μαρδάνη Παναγιώτη, Πλαστάρα Νικόλαο, Πούλιο Αχιλλέα, Σκύφτα Μάνθο, Τάλλαρο Πορφύριο, Τουρτούνη Άννα και Τζαννή Γεώργιο.

Πτυχίο Ιεροψάλτου απενεμήθη στους: Πασχάλη Γεώργιο και Τσακίρη Κυριάκο.  

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 13 Οκτωβρίου, 2020
  • Τελευταία αλλαγή: 13 Οκτωβρίου, 2020 @ 1:42 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Κρίτωνας Ζαχαριάδης «Η Δωδεκάτη νύχτα συν κάποιες ακόμη»

Περισσότερα →