Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πρώτο Θέμα  >  Τρέχον άρθρο

Έτοιμοι να μοιράσουν απλόχερα αγάπη, ελπίδα και φως

12 Νοεμβρίου, 2022  /  Χωρίς Σχόλιο

Αγάπη, ελπίδα, φως. Αυτό το τρίπτυχο  αξιών και προσφοράς, θέλουν να μοιράσουν απλόχερα οι άνθρωποι του «ΜοιράΖΩμαι». Αυτό είναι το όνομα του νέου συλλόγου βοήθειας και αλληλεγγύης και τα μέλη που στελεχώνουν το ΔΣ με συγκίνηση, παρουσίασαν σήμερα το απόγευμα τους στόχους και τις επιδιώξεις τους, σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του χειμερινού κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο.  

Συγκίνηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα έκδηλη στο πρόσωπο του εμπνευστή και πρωτεργάτη του όλου εγχειρήματος, τον συμπολίτη Θωμά Τζιωρτζιώτη. Το κάλεσμα και το μήνυμα που έστειλαν ήταν να γίνουμε όλοι μας μέλη αυτής της προσπάθειας.

Προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από τον μικρό Γιωργάκη πριν πέντε χρόνια και τώρα μεγάλωσε και έγινε τεράστια. Προσπάθεια που δεν αφορά μόνο τα Τρίκαλα αφού οι συντελεστές της έβαλαν στην αλυσίδα της αλληλεγγύης και την γειτονική Καρδίτσα.

 Και από ότι φάνηκε ο σκοπός τους πετυχαίνει με το «καλημέρα» αν κρίνουμε από το πλήθος των συμπολιτών μας που γέμισαν την αίθουσα αλλά και την παρουσία των αρχών της πόλης και του τόπου.  Όλοι τους διατράνωσαν την βούλησή τους να βοηθήσουν όσο μπορούν τούτους τους δύσκολους καιρούς, έτσι ώστε τα πρόσωπα κάποιων συνανθρώπων μας να γίνουν πιο φωτεινά.

Στην όλη εκδήλωση προσέδωσαν ένα ιδιαίτερο μουσικό χρώμα  οι σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΣΙΩΛΑ, της τάξης βιολιού της καθηγήτριας του Ωδείου κας Jung – Eun LEE (Τζονγκ-Ουν Λι) Jin Wei Guo (Τσιν Γουέι Κουό) πρόσφατα βραβευθείς με το Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον USA Classical International Youth Music Competition και Ιωάννα Σκρέκα πρόσφατα βραβευθείσα με το GRAND PRIX στον USA Classical International Youth Music Competition. Στο πιάνο συνόδευε η κα Ιωάννα Σιοπούδη. Επίσης, χόρεψαν τα κορίτσια του FUN+FIT GYMNASTICS FOR ALL τμήμα του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με τις ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ του Συλλόγου αποτελείτε από τους Θωμά Τζιωρτζιώτη (πρόεδρο), Βάσω Μητρουλιά (αντιπρόεδρο από την Καρδίτσα), Δήμητρα Παπαγιάννη (γραμματέα), Αριστοτέλη Σιακαβάρα (Ταμία) και τα μέλη Γιώργο Ηλιάδη, Βαλάντη Τσιούτσια, Βασίλη Μάντζιο, Στέφανο Βαβύλη, και Ελένη Κίτση (Καρδίτσα).

  • Δημοσιεύτηκε: 3 εβδομάδες πριν την 12 Νοεμβρίου, 2022
  • Τελευταία αλλαγή: 13 Νοεμβρίου, 2022 @ 5:10 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

«Κύριε Μαράβα μην ασχολείστε μόνο με τα χωριά του κάμπου. Προσέξτε και τα ορεινά»

Περισσότερα →