Φόρτωση...
Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Πολιτική  >  Τρέχον άρθρο

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο της «Επανεκκίνησης» του Δημήτρη Παπαστεργίου

2 Μαΐου, 2019  /  Χωρίς Σχόλιο

Χώρος συζήτησης, συνάντησης και πολιτικής, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται επί της οδού Καποδιστρίου 6, και για 12 συνεχόμενες ώρες, κάθε μέρα (10 το πρωί με 10 το βράδυ) υποδέχεται φίλους, συνεργάτες, τρικαλινούς και τρικαλινές που επιθυμούν να μετάσχουν στην προσπάθεια να εμπεδωθεί η νέα φυσιογνωμία στον Δήμο μας. Το εκλογικό κέντρο διαθέτει όλο το προεκλογικό υλικό, ώστε ο κάθε πολίτης να δει και να μελετήσει, το πλήθος των έργων που ήδη άλλαξαν τον Δήμο Τρικκαίων, σε πόλη και χωριά.
Επίσης, οι φωτογραφίες από το πλήθος των έργων ανά τομέα, χρωματίζουν τους τοίχους, μέσα σε φωτεινή και προσεγμένη ατμόσφαιρα.
 Ταυτοχρόνως, ως χώρος συνάντησης, ως χώρος εργασίας, οι διαφορετικές ομάδες του συνδυασμού, ασχολούνται με εξειδίκευση των θέσεων και με συζήτηση για τα έργα που ήδη υλοποιούνται. Οι τρικαλινοί πολίτες ήδη επισκέπτονται το εκλογικό κέντρο, που είναι το «στρατηγείο» των εκλογών, αλλά και ο χώρος συνάντησης των νέων ιδεών για τα Τρίκαλα και τα χωριά μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας, το 2431021051 και 243102105; (4 γραμμές συνολικά), ενώ λειτουργεί και η ιστοσελίδα, στη διεύθυνση www.trikalarestart.gr
Για να πάμε τα Τρίκαλα Μπροστά!

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

  • Δημοσιεύτηκε: 2 έτη πριν την 2 Μαΐου, 2019
  • Τελευταία αλλαγή: 2 Μαΐου, 2019 @ 10:06 μμ
  • Καταχωρημένο σε: Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί να σας αρέσουν...

Τα προβλήματα των χαλβαδοποιών και των μικροπωλητών έθεσε η Κ. Παπακώστα στον Αδ. Γεωργιάδη

Περισσότερα →